Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική
Οργάνωση χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα, που
ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,
την Κύπρο και τον διεθνή χώρο.

ΤΕΥΧΟΣ

Διπλό τεύχος για το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση ISSUE 101-102 # April-September 2016 # 2nd – 3rd Quarter 2016Ελάτε σε επαφή μαζί μας:

Επικοινωνία
Συνδρομές
Τα σχόλιά σας
ΝΕΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης "Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων προσφύγων στην Κυψέλη" η ΑΜΚΕ ΕΚΠΕΘΕ, προκηρύσσει νέο Διαγωνισμό Προμήθειας Τροφίμων, Νωπών και Κατεψυγμένων. Η προκήρυξη βρίσκετε αναρτημένη στην κατηγορία Διαγωνισμοί.
Μάθετε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση-ΕΚΠΕΘΕ στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου "Improving the Greek Reception System through Site Management Support and Targeted Interventions in Long term Accommodation Sites" αναζητά να προσλάβει στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ελαιώνα Αττικής: 1 Διερμηνέα Αραβικών 1 Διερμηνεά Γαλλικών
Μάθετε περισσότερα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ 16 ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

16η Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό! Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, Πλατεία Συντάγματος, 10.00 – 19.00 Ψήφο Καρδιάς στον Εθελοντισμό! Με το μήνυμα αυτό, 40 περίπου εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 16η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο: την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019 από τις 10.00 έως τις 19.00, στην Πλατεία Συντάγματος, ανανεώνουμε τον εθελοντισμό μας! Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή σε όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από την ανοιχτή έκθεση, το έργο των εθελοντικών οργανισμών και να μιλήσουν με τους εθελοντές σε μια ιδανική ευκαιρία για να μάθουν για τον εθελοντισμό στην πράξη! Ψήφο καρδιάς στον εθελοντισμό! Μένουμε εθελοντές! Κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο! Διοργάνωση: «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Ευρωπαϊκή Έκφραση, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ALMA».
Μάθετε περισσότερα


© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, Fax: 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr