Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική
Οργάνωση χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα, που
ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,
την Κύπρο και τον διεθνή χώρο.

ΤΕΥΧΟΣ

Διπλό τεύχος για το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση ISSUE 101-102 # April-September 2016 # 2nd – 3rd Quarter 2016Ελάτε σε επαφή μαζί μας:

Επικοινωνία
Συνδρομές
Τα σχόλιά σας
ZAGORI FICTION DAYS

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση σε συνεργασία με την Επέκεινα Χώρα και το «Series Balkan» διορανώνουν από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου στην Ανω Βίτσα Ζαγορίου. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το zagori fiction days είναι μια καινούργια δράση με προοπτική να καθιερωθεί ως μια ετήσια δραστηριότητα. Το φεστιβάλ έχει ως σκοπό την προώθηση τηλεοπτικών σειρών βασισμένων σε λογοτεχνικά βιβλία. «Η ιδέα προήλθε ως μια ανάγκη ανάδειξης της βαλκανικής δημιουργικότητας και (γιατί όχι;) τη δημιουργία μιας νέας δυναμικής στον τομέα της τηλεόρασης στην Ελλάδα. Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά τους κατάλληλους ανθρώπους από τους διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους έτσι ώστε να δημιουργηθούν γόνιμες συνθήκες για τηλεοπτική παραγωγή» τονίζεται. Στο φεστιβάλ, το παρών θα δώσουν ο ακαδημαϊκός και συγγραφέας Θανάσης Βαλτινός, ο οποίος υπήρξε και ο σεναριογράφος στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση», ο σκηνοθέτης Ιγγελος Φραντζής ( «Ευτυχία»), ο Βαγγέλης Μπέκας (συγγραφέας του βιβλίου «Ο Γιος μας») και οι μυθιστοριογράφοι νουάρ αστυνομικών Γιάννης Ράγκος και Βασίλης Δανέλλης. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει προβολές κάποιων φανταστικών σειρών και μια μουσική παράσταση βασισμένη στο τραγούδι του Νεκρού Αδερφού από τη χορωδία της Κόνιτσας. Λόγω των περιστάσεων, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων (30) για κάθε εκδήλωση, και θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας. Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε όλους τους κλειστούς χώρους και θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά σε όλους τους χώρους.
Μάθετε περισσότερα

NEWSLETTER ΔΟΜΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Ο μήνας Απρίλιος ήταν ένας μήνας που κύλησε ομαλά στις Δομές Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Ευρωπαϊκής Έκφρασης, με μέτρα προφύλαξης κατά του COVD 19, με δημιουργικές δραστηριότητες, με τα έθιμα του ορθόδοξου Πάσχα, με τον εορτασμό του Ραμαζανιού, με πολύ γυμναστική αλλά και μαθήματα ελληνικών, αγγλικών και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ 1 ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στο πλαίσιο της Δράσης, ΑΜΚΕ ΕΥΡΩΠΑЇΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου «Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873 η οποία συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου από το Εθνικό Πρόγραμμα Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, 2014-2020, προκηρύσσει και ζητά να προσλάβει Νοσηλευτή. Έναρξη εργασίας: ¶μεσα Τόπος Εργασίας: Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ευρωπαϊκής Έκφρασης στην Κυψέλη Αποστολή βιογραφικών & συνοδευτικής επιστολής έως 7/9/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekfrasi@ekfrasi.gr
Μάθετε περισσότερα


© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, Fax: 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr