Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική
Οργάνωση χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα, που
ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,
την Κύπρο και τον διεθνή χώρο.

ΤΕΥΧΟΣ

Διπλό τεύχος για το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση ISSUE 101-102 # April-September 2016 # 2nd – 3rd Quarter 2016Ελάτε σε επαφή μαζί μας:

Επικοινωνία
Συνδρομές
Τα σχόλιά σας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ) στο πλαίσιο της δράσης Επιχορήγηση ΑΜΚΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ- ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου «Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, προκηρύσσει και ζητά να προσλάβει τις παρακάτω ειδικότητες: Διοικητικοί υπάλληλοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Διερμηνείς Αραβικών-Φαρσί-Νταρί, Νομικοί, Ψυχίατρο, Νοσηλευτή, Γενικών Καθηκόντων, Φύλακες, Τεχνικό, Διατροφολόγο, Μάγειρα, Βοηθό Μάγειρα.
Μάθετε περισσότερα

«Πολιτισμός, τσιμέντο της Ευρώπης, θεμέλιο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης»

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση υποδέχεται τη Marine Imberechts την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα «Πολιτισμός, τσιμέντο της Ευρώπης, θεμέλιο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης». Η Marine Imberechts είναι Αντιπρόεδρος και Διευθύντρια Προγραμμάτων και Εκδόσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού με έδρα τις Βρυξέλλες. Η ομιλία θα γίνει στα γαλλικά και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Έκφρασης (Ομήρου 54, 106 72, κέντρο Αθήνας). Είσοδος ελεύθερη. «Culture , ciment de l’Europe, fondement de l’intégration européenne», l' ONG EVROPAIKI EKFRASSI est disponible pour vous accueillir et envoyer des invitations. Marine Imberechts Vice Présidente Directrice des programmes et des publications CENTRE DE CULTURE EUROPEENNE Membre de l’Organisation Mondiale de la Presse Périodique (OMPP)
Μάθετε περισσότερα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΗ 15Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ-ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5/2018 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

15Η Πανελλήνια Γιορτή για τον Εθελοντισμό! Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 10.00 – 19.00 Εθελοντισμός: το + που λείπει! Με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 15η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο: το Σάββατο 12 Μαΐου, 2018 από τις 10.00 έως τις 19.00, στην Πλατεία Συντάγματος, ανανεώνουμε τον εθελοντισμό μας! Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από την ανοιχτή έκθεση, το έργο των εθελοντικών οργανισμών και να μιλήσουν με τους εθελοντές σε μια ιδανική ευκαιρία για να μάθουν για τον εθελοντισμό στην πράξη! Επίσης, τη Γιορτή Εθελοντισμού στηρίζουν με συναυλία οι γνωστοί καλλιτέχνες NISIGMA, Κώστας Παρίσης, Ερωφίλη και Δημήτρης Υφαντής, ενώ παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια και παραστατικά δρώμενα θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια την πλατεία Συντάγματος. Μένουμε εθελοντές! Κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο! Διοργάνωση: «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS, AIESEC, AEGEE Αθήνα, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ΕΔΡΑ, Ευρωπαϊκή Έκφραση, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ALMA». Πληροφορίες www.simetexo.gr, info@simetexo.gr, Facebook: simetexo
Μάθετε περισσότερα


© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, Fax: 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr