Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική
Οργάνωση χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα, που
ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,
την Κύπρο και τον διεθνή χώρο.

ΤΕΥΧΟΣ

Διπλό τεύχος για το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση ISSUE 101-102 # April-September 2016 # 2nd – 3rd Quarter 2016Ελάτε σε επαφή μαζί μας:

Επικοινωνία
Συνδρομές
Τα σχόλιά σας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΣΗ ΜΑΓΕΙΡΑ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στο πλαίσιο της δράσης Επιχορήγηση ΑΜΚΕ ΕΥΡΩΠΑЇΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου «Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, προκηρύσσει και ζητά να προσλάβει Μάγειρα.
Μάθετε περισσότερα

ECOSCAPES: A new landscape of thinking about ecology

Στα πλαίσια του Yonder Festival, η Ευρωπαϊκή Έκφραση με τη χρηματοδότηση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας διοργανώνει από τις 10 ως τις 17 Σεπτεμβρίου την ελληνογερμανική ανταλλαγή νέων “Ecoscapes”, στη Βίτσα Ζαγορίου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συζητηθούν ζητήματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τη βιωσιμότητα, το περιβάλλον και την περιβαλλοντική συνείδηση. Μέσα από σεμινάρια, προβολές ταινιών, πεζοπορίες, θεματικές διαδρομές και δημιουργικά εργαστήρια οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις γνώσεις και τις απόψεις τους πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Ως σκοπός τίθεται η διάδοση της ιδέας ότι η βιωσιμότητα και η προστασία του πλανήτη είναι συνδεδεμένα με τις πρακτικές σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν και ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων 2 ανοιχτών συναυλιών καθώς και η παρουσίαση των πορισμάτων του προγράμματος. Σας περιμένουμε όλους/-ες!
Μάθετε περισσότερα

Αφηγήσεις Ζωής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων -Δημιουργική Φωτογραφία & Stop Motion Animation»

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού" για πολιτιστικές δράσεις για παιδιά και εφήβους (έως 18 ετών) στο πλαίσιο του YonderFestival, θα πραγματοποιήσει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «MyownprivateAthens- Aphotojournal», η οποία αποτελεί ευκαιρία να αναδείξουν οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις δύο Δομές της Ευρωπαϊκής Έκφρασης στην Αθήνα, μέσα από τον καλλιτεχνικό τους φακό, ρινίσματα των στιγμών της καθημερινότητας τους.
Μάθετε περισσότερα


© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr