Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική
Οργάνωση χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα, που
ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,
την Κύπρο και τον διεθνή χώρο.

ΤΕΥΧΟΣ

Διπλό τεύχος για το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση ISSUE 101-102 # April-September 2016 # 2nd – 3rd Quarter 2016Ελάτε σε επαφή μαζί μας:

Επικοινωνία
Συνδρομές
Τα σχόλιά σαςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΣΗ ΜΑΓΕΙΡΑ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στο πλαίσιο της δράσης Επιχορήγηση ΑΜΚΕ ΕΥΡΩΠΑЇΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου «Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, προκηρύσσει και ζητά να προσλάβει Μάγειρα.
Μάθετε περισσότερα

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ-ΕΚΠΕΘΕ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ στο πλαίσιο της δράσης Επιχορήγηση ΑΜΚΕ ΕΥΡΩΠΑЇΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΠΕΘΕ για την υλοποίηση του έργου «Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032873, ζητά να προσλάβει Διοικητικό Υπάλληλο. Διάρκεια σύμβασης: 8μήνες, Σύμβαση Έργου Έναρξη εργασίας: ¶μεσα Τόπος Εργασίας: Κεντρικά Γραφεία ΕΚΠΕΘΕ -Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Κυψέλη Αποστολή βιογραφικών & συνοδευτικής επιστολής έως 23/4/2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekfrasi@ekfrasi.gr ή στην Ομήρου 54 -10672
Μάθετε περισσότερα

Yonder: Το ταξίδι μας ξεκινά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Yonder: Το ταξίδι μας ξεκινά! Το πρόγραμμα Yonder αποτελεί μία συνεργασία των ΑμΚΕ Ίασις, Επέκεινα Χώρα και Ευρωπαϊκή Έκφραση και δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει στα επόμενα χρόνια πάνω από χιλιάδες νέους και νέες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να συμμετέχουν στα κοινά και να ενημερωθούν για περιβαλλοντικά θέματα προωθώντας έναν νέο πράσινο τρόπο ζωής. Κύριο γεγονός του προγράμματος αποτελεί το Yonder Festival, μια πλατφόρμα συνεργασίας οργανώσεων της κοινωνίας πολιτών με κοινωνικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους. Η έναρξη του Yonder Festival ’21 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 4 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 6 Ιουνίου.
Μάθετε περισσότερα


© 2011 Όμιλος Ευρωπαϊκή Έκφραση

Ομήρου 54, 106 72 Αθήνα. Tηλ.: 210 3643224, 210 36 46 953, ekfrasi@ekfrasi.gr